Meters hout, liters verf,-tig stelling- en vitrinekasten en vele vele dozen met goederen werden de afgelopen tijd het voormalig pand van Stadse Fratsen aan de Zwanestraat in gesjouwd. Eigenaar Martin vond het de hoogste tijd om eens flink schoon schip te maken en het welbekende Roer Om te gooien. En dus was het move-over met de tassen en sieraden en hello voor de andere grote liefde van de baas van het etablissement; kookspullen en andere zaken die een mens nodig heeft om fijne voedselprojecten op tafel te kunnen zetten. De winkel heeft een geslaagde metamorfose ondergaan en is nu een walhalla geworden voor fervente kookgekken, bbq-meesters en meesteressen en mensen die nog geen ei kunnen bakken. Er is een keuken aanwezig dus een fastforward-ei bak- uitleg is zo geregeld. Dezelfde keuken staat trouwens ter beschikking aan mensen die met een groep matties willen koken en de mieterse kookapparaten uit willen proberen. Goed excuus om het vuur in de Big Green Egg op te stoken, zo’n stoer kookschort om te knopen en je als een malle op alle pannen, messen en snijplanken te storten. Meer het type “ik zit liever met de voeten omhoog?” Dan maar hopen dat er iets van risotto op het menu staat en heel nonchalant zo’n mooi wijnglas van de plank trekken… https://www.facebook.com/roeromkoken/?fref=ts
Recente reacties