brood 2Twee keer met je oogklakjes knipperen en er is weer een nieuwe zaak uit de grond gestampt in de Brugstraat! ’t Is dat het geen herfst is anders zouden we ze nog kunnen vergelijken met paddenstoelen die uit de grond springen. Gezien het jaargetijde kunnen we beter zevenblad of pioenrozen nemen. Hoe dan ook, er is weer fijn bakkersstoetneis te melden: Broodje van eigen deeg bakt op de Franse leest gestoelde stoet en andere lekkernijen in de nieuwe zaak lekker bruin! De hele dag door bakt men er voedselprojectjes die een lust zijn voor ’t oog en ’t buikje. De zaak is bovendien fijn transparant ingericht waardoor je de bakkertjes Deeg ook nog eens live kan aanschouwen en je mooi kan zien dat je een puur en ambachtelijk product koopt. En da’s heul niet verkeerd. Rap die kant op dus met die knorrende maagjes! Of de stad in met een vergrootglas want er schijnt ook nog een actie met picknickmanden te zijn: you go lekkere Sherlocks!  https://www.facebook.com/broodjevaneigendeeg?fref=ts

Written by Gon

Gon is het prototype van de laatste arbeidshype, een stapelbanenmens; stylist,blogger en copywriter. Deze duizendpoot is reeds van jongs af aan gezegend met een voorliefde voor mode, muziek, kunst en cultuur. Een kunstzinnige opleiding lag dan ook voor de hand; in dit geval Academie Artemis, Hogeschool voor Styling in Amsterdam....
Read more